Her finner du oss
Trondheim Røde Kors
Nye aktiviteter på Saupstad
To nye aktiviteter: Tilbyr kurs i fortellerteknikk, og starter også med tilbud om høytlesing.  
Zumba eller en kopp kaffe?
En gåtur i flott trøndervær? Spille fotball? Vinne eller tape i brettspill? Ja, dette er faktisk noen av aktivitetene man kan være med på i Røde Kors.
Instruktørkurs Krigens regler
Trondheim Røde Kors Ungdom ønsker velkommen til Instruktørkurs i rollespillet «Krigens regler» lørdag 5. april kl. 9.00- 19.00 på Røde Kors-huset, Nardoveien 4b.
Engasjerende ungdomsdelegater
I går, den 19. mars, hadde Ungdom i Trondheim besøk av ungdomsdelegatene Arati og Ram fra Nepal.
Akutt overnattingstilbud for fattige tilreisende til Trondheim
Trondheim Røde Kors og Kirkens Bymisjon i Trondheim går sammen om å finne en løsning for midlertidig innkvartering av fattige tilreisende. Til dette arbeidet er organisasjonene tildelt midler fra Justis- og beredskapsdepartementet til et lavterskel overnattings - og sanitærtilbud for fattige tilreisende som lever i sosial nød i Trondheim.
Kurs for visitorer
Torsdag 13. mars starter kurs for nye visitorer. Kurset skal gi nødvendig opplæring av frivillige i Norges Røde Kors som ønsker å besøke innsatte i norske fengsler.
Bruk søndag 2.mars til noe viktig, spennende og aktuelt!
Vi trenger ikke dra langt i nyhetsverdenen for å finne eksempler på at krigens regler brytes… Har du lyst å lære mer om hvordan vi i Røde Kors jobber for å beskytte disse reglene? Da er dette kurset for deg! Kurset er aktuelt for alle frivillige!
Lyst til å bidra som frivillig?
I februar arrangerer Trondheim Røde Kors kurs for nye frivillige som ønsker å være med i våre omsorgsaktiviteter.  
Velkommen til introduksjonskurs 9. eller 23. januar!
Hensikten med kurset er å skape bevissthet og forståelse for hva det vil si å gjøre en frivillig innsats for Røde Kors. Kurset er obligatorisk for alle frivillige uansett hvilken aktivitet du ønsker å engasjere deg i.
God jul!
Trondheim Røde Kors takker alle deltagere, samarbeidspartnere, medlemmer, frivillige og støttespillere for godt samarbeid i året som gikk, og ønsker en riktig god jul til hver og en!
Kontakt oss:

Besøksadresse:

Nardovegen 4 b
7032 Trondheim 
 
Tlf: 05003
Fax: 73 94 93 01
E-post: post@trondheim-redcross.no 
 
Fakturaadresse:
Postboks 6584
7439 Trondheim

Åpningstider:
Mandag til fredag kl. 9 - 15.