Her finner du oss
Larvik Røde Kors
Larvik Røde kors

Nyhet: Torsdagskafe
Hver Torsdagskveld fra kl 1700-1930 har vi åpent i vår kafe i byens triveligste lokaler på Vadskjæret. Her har vi salg av kaffe og te samt kaker, vafler, pølser og brus til en meget rimelig penge.
Hos oss er alle velkommen.

Hjelp Syria nå

Fritid med mening

Larvik Røde Kors søker kontakt med medmennesker som ønsker å gjøre en innsats for andre i vårt lokalsamfunn. Det er mange uløste oppgaver, og vi søker alltid etter flere aktive medlememr. Her følger noen eksempler på aktiviteter du kan delta på:

Eldreomsorg

Larvik Røde Kors Besøkstjeneste er tilstede ved samtlige sykehjem i Larvik. Våre besøksvenner gjør en umåtelig viktig innsats for eldre, syke og ensomme.
Behovet for besøksvenner er stort. Kunne du tenke deg å sette av noen timer for å være tilstede for et menneske som har behov for din omsorg? For andre kan dine timer være uendlig verdifulle.

Barn og Ungdom

Barnas Røde Kors (BARK) og Røde Kors Friluftsliv og Førstehjelp (RØFF) har aktiviteter som førstehjelpsopplæring, menneskeverd, friluftsliv og det å ta vare på andre.

Søk og Redning

Larvik Røde Kors Hjelpekorps er klare til innsats dersom noen skulle gå seg bort eller ikke komme tilbake til avtalt tid. Vi trener gjevnlig på søk og redning.

Førstehjelpskurs

hver måned (unntagen Juli og desember) arrangerer vi GRATIS førstehjelpskurs for befolkningen i Larvik.
Visste du at ca 4.000 personer dør hvert år som følge av hjertestans utenfor sykehus?

Internasjonalt engasjement

Når krig, jordskjelv, tørke eller flom rammer, ofte i fattige land hvor nøden er tor fra før, Står vi parat, sammen med Norges Røde Kors, til å samle inn midler til ofrene. 100% av våre innsamlede midler går direkte til Norges Røde Kors sitt arbeid.
Vi bistår også asysøkere og andre med å opprette kontakt med sitt hjemland.

Blodgivere

Larvik Røde Kors samarbeider tett med blodbanken i Vestfold, og gjør vårt ytterste for å verve nye blodgivere. Behovet er stort.
Vi søker etter pensjonister og andre med noen timer ledig dagtid til å bemanne en eller flere vervestands for blodgivere. Ta kontakt med oss blod@larvikrodekors.no Vi sørger for skikkelig opplæring og hjelp til å komme igang.

 Ønsker DU å gjøre en forskjell? Ta kontakt med oss. Jo flere medlemmer vi er, jo mere får vi gjort.

Vi har tid til deg uansett. Ta kontakt for en uforpliktende prat: medlem@larvikrodekors.no

  

Nettbutikk

Humanitær kraft.

 


Postadresse

Pb 215
3251 LARVIK


Kontakt oss:

Besøksadresse
Havnegaten 12
3263 LARVIK
post@larvikrodekors.no

Telefon: 33 18 73 15

Mandager
1800-1930
Barnas Røde Kors
RØFF

Tirsdager
1800-2100
Hjelpekorpset

Torsdager
1700-2030 Åpen kafe.
Salg av kaffe/te, kaker, vafler, pølser, brus.
Meget hyggelige priser.